diumenge, 13 d’abril del 2008


MDR LES FONTS 1 - 0 STA. MARIA CARDEDEU

PARTIT DE CHAMPIONS

Els fontins han donat un cop d’autoritat a la Lliga en el millor partit de la temporada guanyant per la mínima al líder.

L'equip de Cardedeu és l'equip menys golejat i només havia perdut un partit. És per això que els de Les Fonts arribaven molt motivats per jugar contra Sta.Maria de Cardedeu, sabien que només valia guanyar i no seria fàcil. I per afegir més emoció o nervis al partit, el Carles porter titular de Les Fonts es va lesionar durant l’escalfament previ. Faltaven 5 minuts per començar el partit, no teníem porter ni suplents. Afortunadament el Marc Vives es va oferir per fer de porter i la seva actuació va ser excel·lent i segura sota els pals.

El partit es va jugar a un nivell molt alt i l’equip va aguantar molt bé els 50 minuts de partit. Els jugadors van donar una lliçó de control, de bon joc intel·ligent, resistència i pressió al rival.

La defensa va ser impenetrable, forta i contudent, i no va cometre errors. El Xavi, el Xescu i el Jaume van formar un trident de luxe. El Josep Ma Palet controlant el mig camp i atacant, va fer un golàs fantasma que només els de Cardedeu no van veure i no va pujar al marcador. Brillant també l’actuació del Pol i el Jordi que van marejar la defensa Cardedeuenca amb els seus dríblings i parets. I un cop més gol del pichichi Jordi, tres punts i cap a casa.

I és que pocs gols no és sempre sinònim de partit dolent o avorrit; i el d'ahir n'és un exemple: un partidàs memorable que ha servit per escurçar les distàncies amb el líder. El pròxim partit també contra Cardedeu, pot posar encara més emoció a una Lliga on encara no hi ha res decidit.




Degut a la lesió del Carles, l'equip va poder gaudir de les espectaculars parades del Marc


El Xescu, un mur en la defensa groc i blava.


El porter Carles, lesionat durant l'escalfament previ al partit. Els serveis mèdics li han diagnosticat una fractura en la primera falange del dit petit de la mà, fet que l'apartarà dels terrenys de joc durant 3 setmanes. L'equip et desitja una bona i ràpida recuperació; ànims Carles!

CAMPIONS CLAUSURA '07

Ninja!